miercuri, 27 august 2014

Pretty Little Liars -5ˣ11” No One Here Can Love or Understand Me”

"Insula asta este plină de zgomote"



Episodul pare promiţător şi continuă planul din episodul trecut:”De a se îndepărta de Alison!”Spencer e tot mai convinsă,că ceea ce trebuie ele să facă este să se ducă la poliţie,fiind convinsă că este cel mai bun lucru. Însă despre ceea ce s-a întâmplat în NY este ceea ce provoacă teamă şi spaimă Ariei.
Planul lor pare să prindă contur,însă sunt oprite de către „A”,care ca de obicei reuşeşte să fie un pas înaintea lor. Propoziţia:”Suntem toate în asta” oferă anumite teorii,accentul fiind pus pe toate. În cele din urmă renunţă,iar fetele se despart. Spencer şi cu Emily se duc la cafenea,unde Em,primeşte un mesaj de la Alison,că tatăl ei a luat-o din oraş.
Revenind la Caleb şi Hana,situaţia pare să se complice. Se pare că Caleb a minţit-o  şi continuă să consume alcool,pentru a „putea dormi noaptea”. Se pare că experienţa cu Ravenswood l-a lăsat cu sechele.
Ceea ce rămâne uimitor este că Ezra îşi încalcă încă odată promisiunea făcută Ariei.
Emily apare la uşa lui şi îi cere ajutorul într-o problemă despre Alison. Aria redescoperă apropierea dintre Mona şi fratele ei Mike,ceea ce o surprinde,faţa ei este priceless.
Şocul Hannei despre ce s-a întâmplat seara trecută o îngrijorează şi decide să apeleze la asistentul de reabilitare al lui Spencer,însă pare a fi o idee proastă. Până la urmă cel mai bun ajutor vine din partea unui prieten,Toby.
Melissa pleacă la Londra şi îi lasă o casetă,unde îşi justifică comportamentul ciudat. Se pare că până la urmă Melissa a ucis-o pe Bethany Young,crezând că e Alison şi de asemenea,credea că cea care a ucis-o a fost Spencer.

Detectivul Tanner pune din ce în ce mai multe întrebări şi lansează o nouă teorie. Însă se pare că teoria ei nu face nimic altceva decât să adâncească misterul şi să le unească pe cele patru. Ele sunt deja convinse că nimeni nu crede povestea cu „răpirea”,bine poate doar tatăl ei.  Se pare că Spencer se simte trădată de propria ei familie,având în vedere că propria ei soră şi tatăl ei ar fi capabili să o creadă de aşa ceva. Dar cât adevăr poate fi în teoria Melissei?
Toby încearcă să afle motivul pentru care Caleb bea,dar sfârşeşte prin a rămâne vorbind singur. Se pare că se aplică acea celebră fază:”Ce se întâmplă în Ravenswood,rămâne î Ravenswood.”
În ciuda a toate astea,se pare că Caleb preferă să mărturisească tot ce i s-a întâmplat. Ceea ce e interesant,e că episodul următor promite multă acţiune şi din câte am înţeles,cineva va muri.. oare cine va fi?
Pentru a întări misteul,detectivul Tanner îi face o vizită Ariei,unde îi mărturiseşte că va purta o discuţie cu fetele. Se pare că cineva foarte inteligent e în spatele misterului. Se pare că una dintre fete a făcut acel pas înainte,dar cine?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu