miercuri, 27 august 2014

Revenge – 3×08 “Secrecy”

image
Hmmm, câte se pot întâmpla de la ceva căpşuni nu-i aşa?
Dar să începem cu începutul. Aiden se mută la Nolan, iar Nolan se gândeşte că ceva măsuri nu strică. Nolan e de departe scene stealer în serialul acesta. Rolul i se potriveşte actorului de minune.
imageimage
Episodul acesta asistăm şi la bridal shower care de fapt se transformă în ceva de genul: hai să facem şi noi ceva. Pentru a urma sugestiile lui Bizzy din episodul trecut Victoria este organizator, dar privirea ei nu aduce a nimic bun.
Continuând firul episodului trecut, gândurile lui Danny sunt tot la Sara, iar Victoria încearcă tot ce se poate să o facă pe aceasta să intervină în relaţia celor doi. Stoicismul Sarei este unul puternic, dar se pare că dragostea pentru Danny întrece orice bune intenţii.
Memoriile lui Conrad o pun în priză pe Margaux care vrea neapărat să îi afle secretele cele mai ascunse. Sunt singura care crede că Margaux de fapt îl foloseşte pe Jack ca un fel de open card la toate evenimentele familiei Grayson? A încercat cu Daniel, nu a mers aşa că apelează la el ca la un deschizător de uşi.
Un alt lucru de observat în acest episod e că până şi Jack are ceva secrete legate de Emily. Gelozia bruscă legată de Aiden şi plecarea lor împreună doesn’t ring any bells Nolan?
Deşi Emily VanCamp este o actriţă bună, după umila mea părere, parcă aş vrea ceva mai multă credibilitate atunci când doreşte să devină victimă. Scena în care are aşa zisul break-down nu a fost credibilă deloc.
Conrad crede că tradiţia masculină a conacului secret pentru amante este exclus soţiilor, dar ca întotdeauna Victoria ştie cum să fie în controlul situaţiei şi dovedeşte că îl ştie pe soţul ei pe din afară.
Una din surprizele episodului este apariţia fostului soţ a lui Emily de care nici măcar Nolan nu ştia că ar fi existat. Drăguţ dialogul dintre cei doi şi mai ales replica lui Nolan: Red is her favourite colour.
Ei bine, sfârşitul episodului deşi se vrea a fi unul wow, e un pic tras de păr. Săraca femeie a murit şi a înviat de ceva ori, parcă suntem în Vampire Diaries. Voi ce credeţi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu