miercuri, 27 august 2014

Revenge – 1×03 “Betrayal”

Chiar ma gandeam ca daca Emily se porneste pe razbunare, dispare usor o mare parte a personalului afacerii lui Grayson . Insa mi-am dat seama, Grayson are o noua echipa, toti cei care au avut de a face cu “afacerea Clarke” s-au ajuns material si nu mai trebuie sa lucreze pentru fostul angajat desi toti au pastrat o anumita legatura cu el, deh, toti au fost implicati in aceeasi magarie. Si ca sa nu ne plictisim cu alt fost angajat, Emily extinde razbunarea si la avocatul acuzarii, ajuns acum mare om politic si care bineinteles este sustinut financiar de Conrad.
Senatorul Kingsley are asa un aer de Obama, om de culoare, slabut, destul de tanar si cu principii morale sanatoase. Este impotriva avortului dar asta nu inseamna ca daca se afla si el in situatia unei sarcini nedorite din partea amantei, nu plateste repede pentru intreruperea sarcinii. Deja actiunea se complica, camere ascunse in apartamentul amantei, eventual cumpararea unui bloc intreg ca sa poata instala camerele respective plus o amanta care isi doreste sa pastreze copilul. Iar toate emailurile compromitatoare au plecat exact din laptopul lui Conrad,  lista inamicilor lui Conrad si a Victoriei pare ca se lungeste.
Plot-ul destul de subtire dar astfel aflam ca scorpia Victoria nu a stat de lemn tanase cand Clarke era in inchisoare. A incercat sa convinga D.A. –ul ca David nu este vinovat, i-a dat chiar niste indicii dar se pare ca Kingsley a vazut in acest proces doar o rampa de lansare si un sac plin de bani care il puteau ajuta in ambitiile lui politice.
Interesant e si cum Emily incepe sa o puna pe Victoria in garda, cum Victoria incearca si ea sa ii coaca una, alta dar nu ii reuseste. Victoria se simte jucata pe degete de Emily si asta o face din ce in ce mai curioasa si mai intrigata. Si Nolan incepe sa fie personajul meu favorit, o ajuta pe Emily desi aceasta nu face decat sa il repeada. Si a fost induiosatoare scena in care Nolan in ajuta pe Declan.
Chiar nu stiu ce urmareste Emily cu Daniel, dar parca nu cauta razbunare ci mai degraba incearca sa ii vindece rani vechi si sa il stabilizeze mai mult. Sau poate vrea sa ii zdruncine starea de echilibru la care a ajuns si ca atare sa fie o prada mai usoara in viitor. De urmarit si noul personaj, prietenul de facultate a lui Daniel care brusc se hotaraste sa isi petreaca vara in Hamptons in casa de oaspeti a familiei Grayson.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu