miercuri, 27 august 2014

Revenge – 1×05 “Guilt”

Wow! Nu stiu ce sa mai cred, nu stiu ce sa gandesc si sunt confuza la maxim .Daca ma intrebati ce cred despre episodul asta, nu as avea un raspuns clar.Parca nu a mai fost atat de captivant, nimic nou pe plaja din Hamptons, nicio noua victima la orizont. Parca a fost cat se poate de excitant, s-au legat absolut toate plot-urile de pana acum si au ajuns in carca Lydiei, excelent job! Si parca imi vine sa urlu de nervi pentru ca nu vreau ca moartea Lydiei sa ajunga in carca lui Nolan. Si da, pentru prima data o vad pe Emily vulnerabila si oarecum disperata ca va fi data in vileag.
Sa incepem cu Lydia. Sa sfarsim tot cu ea pentru ca este moarta, indeplinind astfel rolul de primul personaj mort/ucis in Revenge. Indiferent cat de vinovata este si cat de mult a mintit, nu isi merita soarta, pana la urma este o creatura a acestei masinatiuni care in 1995 a creat monstri. Si de ce vroia atat de mult inapoi prietenia ei cu Victoria? Sau isi dorea reintoarcerea in societate ca o proaspat divortata nepatata? Uneori nevoie de recunoastere este distructiva .
Frank, asa cum spuneam si data trecuta, este cat se poate de creepy si clar o iubeste pe Victoria astfel incat sa omoare pentru ea. De ce nu a ajutat-o si acum 16 ani cand au pus toata vina pe seama lui David Clarke. Ah, da, el este omul lui Grayson, pe el il slujeste si totusi de ce o suna tot timpul doar pe ea si de ce ii asmute pe soti unul impotriva altuia. Ah, da, gelozia l-a impiedicat sa il salveze pe Clarke. Iubirea naste mostrii, Frank este unul dintre ei!
Nu, nu mi-l zapaciti pe Nolan! Si sper sa nu fie acuzat de nimic pentru ca stiu finalul! Stati calmi, nu dau spoilere de niciun fel, dar stim cu totii din primul episod ca Nolan este bine mersi la petrecere dar chiar si asa, mi-a fost atat de mila de fata lui atunci cand urmarea inregistrarea inainte de moartea Lydiei. Este un copil bun si cu un suflet mare, nu isi uita recunostinta fata de cei care l-au ajutat si poate sa ii ajute chiar si dupa moarte dar cu toate astea, moartea intamplatoare si neavenita il darama psihic.
Ajung si la triunghiul Emily – Daniel – Jack. Cred ca am mai spus, Jack ca si actor sau poate ca si personaj nu ma atinge in niciun fel, e mic de inaltime si fata lui in permanenta suferinta nu ma face sa simt absolut nimic. Daniel pe de alta parte, joaca exact cum ii canta Emily dar reuseste sa ajunga in pat cu ea. Ce insemna fraza aia in care Emily explica la sfarsitul episodului ca se hraneste din vina ei. Care e vina ei? Dorinta de razbunarea sau iubirea pentru Daniel? Nu va jucati cu mintea mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu