joi, 28 august 2014

Pretty Little Liars-5˟12 "No One Here Can Love or Understand Me"

Se pare că ultimul episod din acest sezon va fi criminal,la propriu şi la figurat,cu răsturnări de situaţie.
După 36 de ore,cineva va muri,dar oare cine?Ezra,Aria,Hanna şi Emily erau în faţa casei,când primesc mesajul de la „A”:”Este numai vina voastră.-A” şi înainte să aflăm despre ce este vorba,vom vedea ce s-a întâmplat înainte.
În timp ce Alison dă acel test de poligraf,fetele apelează la ajutorul Monei pentru a afla mai multe despre declaraţie. Cu toţii,cred că ne-am fi aşteptat ca întrebările să fie despre Alison,însă se pare că poliţia nu mai e interesată de ea,ci de una dintre prietenele ei,Spencer Hastings. Ei bine, vorbim aici,despre o lovitură de teatru,pentru că ei nu mai cercetează răpirea,ci moartea lui Bethany Young.

Ei bine, „Freak Mona” ,deşi a intrat la 3 facultăţi,tot mai are nevoie să treacă de ultimul an. Alison este persoana,pe care nu o vrei să o ai drept duşman,dar nici drept prietenă. Mona este se pare „cheia” în acest episod,deoarece afirmă motivul pentru care ele au fost selecţionate să fie prietenă cu ea.
Spencer- deşteaptă
Emilly- loială
Hanna- admirată
Aria- plină de compasiune
Astfel spus,Alison le-a ales pentru că împreună erau o provocare,cu alte cuvinte Alison este „A”.
Aria şi Ezra petrec ceva timp împreună,făcând o plăcintă,după reţeta faimoasă a bunicii lui,Spencer îi dăruieşte un cadou lui Toby pentru absolvire,iar prietenul Monei reuşeşte să obţină caseta cu declaraţia.
Astfel cu ocazia asta,Spencer află că este în atenţia poliţiei şi că mai am puţin timp,până când va fi arestată.
Aria,Spencer,Emilly,Hanna şi Mona o echipă superbă,îşi lasă planurile de seară baltă şi se infiltrează la Radley. Deci Spencer şi Mona se îmbracă în asistente,Aria intră ca voluntariat,iar Caleb şi Hanna rămân  în maşină,ajutându-le.
Însă problemele nu se sfiesc să apară.

Acesta o observă pe Aria,iar subiectul discuţiei pare să fie Spencer,din nou. Radley pare un loc plin de surprize,mai ales declaraţiile lui Bethany Young. După ce fetele au luat dosarele,Toby o sună pe Spencer,iar el are un accident de maşină.
Teoriile prind contur,iar ceea care pune cap la cap dovezile este chiar Mona,însă se pare că ceea ce ea a descoperit,a dus la moartea ei,pe lângă faptul că a aflat cine este "A".
Următorul episod apare în decembrie 2014!Dacă voi mai afla ceva despre acest serial,voi posta!
Enjoyy!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu