duminică, 14 septembrie 2014

The Blacklist depaseste Castle

Există vreo dramă în care James Spader să fi fost prezent și să nu fi avut succes? Pun această întrebare după ce am revăzut câteva episoade din ”The Practice”, în care Spader a creat personajul Alan Shore. E absolut genial!
Din această cauză, nu cred că reprezintă o surpriză pentru nimeni, faptul că episodul de luni, ”General Ludd” a fost câștigător pe NBC în ceea ce privește numărul de telespectatori. A fost vizionat de 10,73 milioane de persoane, depășind numărul de vizionări ale serialului ”Castle”, 10 milioane la număr. De la o săptămână la alta, ratingul ”The Blacklist” a crescut cu 3%, apoi cu 4%, învârtindu-se în jurul cifrei de 10 milioane de telespectatori.
Episodul cu ajutorul căruia, serialul și-a depășit rivalii, ”General Ludd”, este cel mai apreciat episod din acest sezon. ”The Blacklist” a demonstrat în fiecare săptămână că nu este o dramă procedurală obișnuită, axându-se și pe profilele personajelor, al căror farmec și mister poate capta o mulțime de telespectatori. Ceea ce s-a și întâmplat, pentru că insistența asupra ideii că Red ar puteai fi tatăl biologic al lui Elizabeth, a adus serialul pe locul 1 în seara de luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu