duminică, 14 septembrie 2014

The Blacklist – S1E20 – Kingmaker face noi victime

The  Blacklist” revine cu un nou episod, în care noi secrete ies la iveală, ca în fiecare alt episod din acest misterios și preaiubit serial. Săptămâna aceasta vedem că acțiunea începe în Praga, unde un taximetrist face noi victime. Din cauza căldurii de afară pasagerului i se făcuse foarte cald, iar taximetristul, fiind foarte amabil i-a oferit ceva de baut. Partea tristă a fost că acea băutură conținea ceva substanțe care l-au făcut pe pasager să leșine sau…să moară. Mai târziu vedem că un alt bărbat se trezește și zărește un cadavru lângă el. Acel bărbat părea a fi un politician, iar victima fusese escorta lui. Imediat după ce politicianul se trezise vedem că sosește și poliția în acel loc. În scurt timp îl vedem din nou pe taximetrist urmărind foarte încântat știrile care anunțau neplăcutul incident. Pentru mai multe detalii despre acest episod, puteți citi următorul articol și viziona acest promo.


Pe când închiria Red o casă, vedem că în discuția pe care o purta cu proprietarul amintește și de incidentul din Praga. Red era de părere că Kingmaker-ul îi înscenase acea crimă politicianului, dar proprietarul nu știa dacă poate fi sau nu de acord cu afirmația lui, fiindcă nu era prea bine pus în temă cu acele personaje. Vedem că Red era urmărit de câteva luni, dar nu am reușit să aflăm încă cine sunt acele persoane sau acea persoană.
Mai târziu îl vedem din nou pe Red în acțiune, de această dată surprinzându-l pe un anume Alan Alda, așezându-se lângă el în restaurant. Se pare că cei doi aveau un dușman comun, iar Red îi ceruse ajutorul lui Alan, pentru a ajunge la el. Se pare că Alan fusese cel care-l torturase cu ceva timp în urmă pe Red, așa că nu cred că a fost cea mai bună variantă a sa de a-i cere ajutorul chiar lui, dar se pare ca nu mai avea o altă opțiune, era cu adevărat disperat. După ce a vorbit cu asociații lui, Alan s-a întâlnit din nou cu Red și i-a spus cu părere de rău că nu-l pot ajuta în lupta împotriva inamicului lui, dar Red, deși era puțin descurajat i-a zis acestuia că poate câștiga lupta și fără ajutorul lor.
Singura armă pe care o mai avea Red acum și de care se putea folosi era Liz, dar acum urmează să vedem dacă se va putea baza pe aceasta sau nu, în lupa lui împotriva Kingmaker-ului. Se pare că aceasta a acceptat oferta, cu condiția de a-i ști fiecare pas al lui Tom. Pentru a-i demonstra că îi știe fiecare mișcare, Red i-a spus că acum acesta era în New York.
Din câte am văzut, nu doar Tom se afla în New York acum, ci și Kingmaker-ul. Acesta de pe urmă se întâlnește cu un politician, Patrick, împreună cu care pune la cale un accident de mașină. Patric trebuia să se supună regulilor infractorului, deoarece acesta îl avea și pe el la mână cu ceva.
Deși cei doi plănuiseră acel accident împreună, vedem că Patrick în timpul plimbării lui cu întrega familie pe podul unde avea să aibe loc accidentul, cade victimă a acelui atac, iar mașina lui este prima care aterizează în apă. din acel incident se pare că doar Patrick și fiica lui au scăpat cu viață, soția acestuia murise.
După câteva intervenții și investigații, vedem că Lizzie și Russel reușesc să-l captureze pe Kingmaker, dar nu au reușit să-l prindă în viață. Momentul în care Red a aflat că acesta murise, a fost primul moment în care și-a arătat slăbiciunile, având ochii în lacrimi de necaz din cauză că singura lui speranță murise.
În cele din urmă vedem că se mai dezvăluie un secret și anume faptul că Sam – tatăl lui Liz – era prieten foarte bun cu Red, deși acesta din urmă fusese cel care-i luase viața, pentru a-l cruța de la atâta suferință și durere ce trebuia să îndure din cauza afecțiunii pe care o avea când fusese internat în spital. Liz nu a fost deloc încântată când a aflat acest lucru și fiind total dezamăgită de Red, după ce l-a confruntat și i-a spus că este un monstru, i-a spus că va rupe de acum orice legătură cu el. Răvășită fiind ajunge în cele din urmă în apartamentul lui Ressler, pentru consolare. Oare acesta este momentul mult așteptat de toți în care legătura dintre cei doi va fi una mult mai strânsă și de ce poate vor reuși să și formeze un cuplu?
Vom afla mai multe în episoadele următoare din acest sezon și sperăm că deși Red fusese cel care-i omorâse tatăl (cu cele mai bune intenții) să nu întrerupă colaborarea ei cu el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu