joi, 18 septembrie 2014

The Good Wife – S5E8 – A meritat lupta?

ŞTim că Will Gardner vrea să fie regele avocaților, dar nu credeați că „The Good Wife” va lăsa să se întâmple una ca asta, mai ales fără ca Florrick, Agos și Asociații să poată lupta pentru drepturile lor, nu-i așa?
Fiecare luptă pentru ce își dorește, săptămâna aceasta în episodul „The Next Month”. Alicia și Cary se luptă pentru a-i salva viața unui client, Robin luptă pentru a nu-și pierde job-ul, iar Eli luptă pentru dragoste.
Will le spune partenerilor săi să nu mai spere la nimic – deoarece firma va deschide un nou birou în New York în mai puțin de trei luni. Din palnul său de a fi „Stăpânul Avocaților” făcea parte și noua denumire a firmei – nu mai era „Lockhart & Gardner”, ci doar „LG”, pentru a fi mai trendy.
Lucrurile încep să se înrăutățească pentru cei de la „LG”, deoarece Anthony – vinovatul pentru cele întâmplate cu Florruck și Agos – îi spune lui Will și Dianei că și ceilalți angajați au un plan de atac. Echipa F-A și-a mutat birourile într-o veche firmă de tricouri într-o parte cam nefavorabilă a orașului. Membrii LG sunt speriați că vor da faliment. Sunt atât de ocupați cu salvarea firmei încât au și uitat că trebuiau să se întâlnească cu Natalie Flores.
Văzând că sunt ocupați, bătrânul Howard preia cazul. Natalie avea nevoie de ei, deoare un prieten de-al ei era în pericol de a fi deportat, dacă nu spunea poliției cine este șeful găștii din care făcea parte.
Cazul i-a fost predat Aliciei – era un caz pro bono – în cele din urmă, deși inițial le spusese că ea nu vrea să ia nici un caz pro bono; dar după ce a aflat că șeful lui Natalie era un om foarte influent în oraș, a acceptat și a și mers la proces pentru a-l salva pe Tomas.
Cu toții suntem foarte curioși cum va reacționa Eli dacă o va mai vedea pe Natalie. Prima întâlnire a lor nu a mers foarte bine, dar să sperăm că a doua oară e cu noroc.
În timp ce Eli o vizita pe Alicia la birou, o vede și pe Natalie și aleargă după ea și reușește să o convingă să ia cina cu el, deși abia își mai putea controla emoțiile.
Mai târziu, vedem că Alicia reușește să-i facă rost lui Tomas de viză, pentru a nu mai avea probleme și pe viitor. Înainte ca el să spună cine este șeful lui, Lalo, gangsterul pleacă în Mexic. Poate că așa era cel mai bine – Tomas să nu mai fie nevoit să depună plângere împotriva unui criminal, dar să obțină totuși viză. Din nefericire, cei de la Imigrări l-au deportat totuși, pe Tomas în același oraș în care era și Lalo, în Mexic. Este destul de evident faptul că odată intrat în Mexic, Tomas este ca și mort.
Natalie primește veștea despre Tomas chiar la cina cu Eli și pleacă în grabă, pentru a rezolva problema.
Cary, Carey și Alicia se grăbeau să-l dea jos pe Tomas din autobuz până nu este prea târziu. Nici măcar nu trebuia să fie el cel deportat, ci un alt Tomas – ualicia n infractor, fost pușcăriaș. După lungi încercări și procese, întâlniri cu cei de la Imigrări, în final Robin reușește să convingă pe un angajat al Consulatului Mexican din Chicago să intervină pentru Tomas Ruiz – deoarece este nevinovat și este în pericol de moarte după ce va trece granița – și reușește să-l facă să rămână în Illinois, unde va fi supus unei probe, pentru a le demonstra că merită să-l țină în State.
În final toți sunt fericiți și mulțumiți că și-au atins scopurile – Alicia și Cary au reușit să salveze viața unui om nevinovat, Robin și-a salvat job-ul, iar Eli a reușit să ia cina cu Natalie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu