joi, 18 septembrie 2014

The Good Wife – S5E5 – Alicia-Cary v.s Will

ptămâna aceasta în noul episod din „The Good Wife” vedem cum sunt dezvăluite planurile lui Alicia și Cary de a părăsi firma.
Episodul începe cu Diane care intră în biroul lui Wil și îi spune că Alicia și Cary părăsesc firma, acesta fiind foarte șocat și amintindu-și momentele petrecute cu Alicia, mai ales cele în care se culcase cu ea.
Foarte pornit, Wil merge în biroul Aliciei și o întreabă dacă este adevărat că are de gând să plece cu Diane. Aceasta îi confirmă bănuiala și îi spune că îi pare rău, dar dorește să înceapă ceva nou. Wil nu putea accepta deloc situația și începu să-i amintească de faptul că dor el a angajat-o în momentul în care nimeni nu o făcuse și că are un rol foarte important în acea firmă și nu o pot pierde, dar mai apoi îi spune că o concediază.
Vine și rândul lui Cary să fie tras la răspundere, dar de această dată Diane este cea autoritară, nu Will. Aceasta îl întreabă de ce dorește să plece, iar el îi spune că vrea să-și inițieze propria firmă, la fel cum a făcut și el, deoarece în firma aceata nu a fost până acum promovat deloc și a fost și concediat o dată. Foarte nervoasă când a auzit toate acestea, Diane îi spune lui Cary că este concediat a doua oară și că nu mai dorește să-l vadă în acea firmă.
După ce o escortează pe Alicia afară din clădire, Will o intreabă pe Kalinda dacă dorește cumva să plece și ea, dar aceasta i-a spus că nu are această intenție. Aceasta merge la Cary pentru a-l intreba dacă nu are nevoie în noua lui firmă de un alt anchetator, iar aceasta i-a spus că dacă dorește atât de mult să li se alăture, ar face bine să le găsească un anchetator bun.
Când Alicia și Cary doreau să se întâlnească cu clientul Chum, au primit un ordin de restricție și nu se putea apropia de el. Au ajuns în proces cu Will și compania lui, pentru acel ordin de restricție, dar nu au câștigat cazul. Când Will a dorit să se întâlnească cu acel client, a primit și el un ordin de restricție din partea lui Alicia și Cary.
Diane a mers la Alicia și a rugat-o să se întâlnească a doua zi dimineața pentru a face o înțelegere și pentru a renunța ambele părți la acel ordin de restricție.
În cele din urmă tot echipa Alicia-Cary iese învingătoare, deoarece au un client foarte important acum, pe Dl. Gross, care i-a refuzat la început, dar mai apoi s-a răzgândit. Acum cei doi puteau fi din nou fericiți și liniștiți că au primul lor client, dar mai aveau necoie acum de un loc în care să-și instaleze noul birou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu