luni, 22 septembrie 2014

The Originals: Cel mai bun rating

Având în vedere că de curând i-a fost comandat întreg sezonul, serialul dramatic cu vampiri, „The Originals” a avut săptămâna aceasta cele mai multe vizualizări de până acum.
Spin-off-ul „The Vampire Diaries”, a avut 2.4 milioane de vizualizări, iar ratingul între adulții de la 18-49 de ani a fost de 1.1, a avut loc un nou record în ce privește audiența. CW a comandat toate cele nouă episoade acestui serial, dar și noilor seriale dramatice, „Reign” și „Tomorrow People”. Impresionantul serial „Supernatural” a ieșit pe locul doi în clasificarea celor mai vizionate episoade.
Se pare că este o perioadă bună pentru unele show-uri, fiindcă mai sunt cel puțin două seriale de comedie cărora le-a crescut audiența cu 10% – „The Goldbergs” și „Trophy Wife”; în schimb, pentru altele nu a fost cea mai bună perioadă din an. Lui Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. i-a scăzut audiența cu 12 %, la fel și lui „Dads” și „Brooklyn Nine-Nine”. Sperăm ca următorul sezon, care va începe din luna ianuarie, să fie unul bun pentru toate serialele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu